Home Retete pizza Blaturi de pizza Blat pizza

Inregistrare





Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Blat pizza PDF Imprimare Email
Blaturi de pizza
Scris de Retete-Pizza   
Duminică, 17 Ianuarie 2010 14:10

Ingrediente:

150 ml apa calda
1/2 lingurita zahar tos
1 lingurita drojdie uscata
250 g faina
3 linguri ulei de masline
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calduta si zahar pana se face ca o crema, se acopera castronul si se lasa pana se se umfla amestecul si face spuma;

Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma un aluat moale si elastic, daca trebuie se adauga si restul de apa;

Se framanta bine, se lasa deoparte acoperit, sa dospeasca marindu-si volumul;

Se poate lasa si la frigider de pe o zi pe alta;

Cand vrem sa preparam pizza, intindem o foaie de marimea si forma dorita, pe care o punem intr-o forma unsa.

Ultima actualizare în Duminică, 17 Ianuarie 2010 14:13
 

Sondaje

Care este pizza preferata?
 

Vizitatori Online

Avem 8 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 

Linkuri utile

Organizari evenimente
Retete culinare